دانلود آموزش هکری چطور حافظه iCloud خود را مدیریت کنیم [ راهنمای OS X + iOS ]
مکانی برای اهل کامپیوتر
چطور حافظه iCloud خود را مدیریت کنیم [ راهنمای OS X + iOS ]
نوشته شده توسط خشایار در ساعت 20:53

اوقتی اکانت رایگان iCloud خود را ثبت می کنید، ۵ گیگابایت فضای رایگان در سرویس ابری شرکت اپل یعنی iCloud دریافت می کنید. اکانت iCloud شما و همین طور حجم حافظه آن به اپل آی دی شما وابسته است. اگر نیاز به میزان حافظه بیشتری داشتید می توانید با پرداخت مبلغی معین به صورت سالانه، حافظه اکانت خود را به ۱۵، ۲۵ و یا ۵۵ گیگابایت افزایش دهید.

افزایش طرح اکانت iCloud هم از طریق دیوایس و هم از طریق مک شما قابل تنظیم است. تنظیمات طرح اکانت از جمله کاهش میزان حافظه هر زمان که بخواهید قابل تغییر یافتن است. در ادامه این مقاله به شما نشان می دهیم که چطور می توانید این تغییرات را انجام دهید. هر چند در حال حاضر بسیاری از کاربران همان طرح رایگان ۵ گیگابایتی را انتخاب می کنند.



چه از طرح رایگان استفاده کنید و چه به صورت سالانه مبلغی را برای اکانت خود پرداخت کنید، گاهی ممکن است پیش بیاید که با مشکل کمبود میزان حافظه در اکانت iCloud خود مواجه شوید. همیشه فایل ها و اطلاعاتی وجود دارند که هیچ فایده ای ندارند و تنها کاری که می کنند این است که حافظه را اشغال کنند.

راهنمای امروز به این هدف نوشته می شود که شما را با راه های مختلف مدیریت حافظه اکانت iCloud آشنا می کند، ضمن اینکه روش هایی را به شما نشان می دهیم تا بتوانید فضای حافظه اکانت خود را از موارد غیر ضروری خالی کنید و جای بیشتری برای اطلاعات ضروری خود باز کنید.

از آنجایی که سوالات زیادی در این زمینه وجود دارد تصمیم بر آن شد که این مقاله را به صورت پرسش و پاسخ به نگارش در آورم تا شما راحت تر بتوانید به پاسخ سوالات خود در این مورد برسید. پیش از شروع پرسش ها و پاسخ ها، اینطور فرض کنید که شما یک اپل آی دی دارید که به دو دیوایس وابسته است: یک دیوایس iOS و یک مک. به خاطر داشته باشید که یک اکانت iCloud به صورت مستقیم به اپل آی دی وابسته است نه به دیوایس ها یا افرادی که از آن استفاده می کنند. بنابراین شما می توانید چندین دیوایس داشته باشید که همه به یک اپل آی دی و اکانت iCloud متصل هستند.

چه نوع داده هایی را می توان در iCloud ذخیره کرد؟

شما می توانید در iCloud، بکاپ های iOS، ایمیل ها ( که به سرویس میل iCloud اپل متصل هستند ) و همین طور پرونده هایی از نرم افزار های مبتنی بر iCloud را که از Documents in the Cloud پشتیبانی می کنند ( مثل سه نرم افزار موجود در مجموعه iWork و بسیاری از نرم افزارهای اصلی و متفرقه دیگر ) را ذخیره کنید.

اطلاعاتی که بین دیوایس iOS و مک شما سینک می شوند مثل اطلاعات نرم افزار Contacts، رویدادهای نرم افزار های Calendar، یادداشت های نرم افزار Notes و همین طور اطلاعات نرم افزار های متفرقه جزو مواردی است که در اکانت iCloud شما ذخیره سازی می شوند.

آیا خرید ها و دانلود در آیتونز و اپ استور حجم اکانت iCloud را اشغال می کنند؟

اطلاعات خریدها و دانلود های شما در آیتنوز جزو مواردی هستند که حافظه اکانت iCloud شما را اشغال نمی کنند. اپل آنچه شما خریداری یا دانلود می کنید را پیگیری می کند. هر زمان که به آنها احتیاج داشتید یا مجددا قصد دانلود یکی از مواردی که قبلا دانلود یا خرید کرده اید را داشتید، این اطلاعات در اختیار شما قرار دارد، و قائدتا اکثر اطلاعات قابل استریم شدن نیز هستند. علاوه بر این تمامی عکس های شما در Photo Stream هم حجمی از حافظه iCloud را به خود اختصاص نمی دهند.

دیگر عکس ها و ویدیو هایی که روی آیدیوایس شما ذخیره شده اند یا مواردی که از اپ استور یا آیتونز خریداری یا دانلود نکرده اید چطور؟

iCloud هر بار که دیوایس شما روشن باشد و در حالت لاک در حال شارژ شدن باشد تمامی اطلاعات دیوایس شما را بکاپ می گیرید که عکس ها و ویدیوهای شما که در Camera Roll وجود دارند نیز جزو همین اطلاعات هستند.

در کنار همه این موارد، اطلاعات دیگری نیز در این پروسه بکاپ گرفته می شوند، اطلاعاتی از قبیل: تنظیمات دیوایس، پرونده ها و دیگر اطلاعات نرم افزار های موجود در دیوایس، تصویر پس زمینه صفحه خانگی و نحوه قرار گیری آیکن نرم افزار ها، زنگ ها یا رینگ تن های دیوایس و همین طور VoiceMail ها. فیلم ها و موسیقی هایی که از آیتونز خریداری نشده اند جزو موارد بکاپ گرفته شده نیستند و اگر بخواهید از آنها بکاپ بگیرید باید خودتان چه به صورت بی سیم یا چه به صورت اتصال از طریق سیم به آیتونز در مک این کار را انجام دهید.

چطور باید میزان حافظه استفاده شده از اکانت iCloud را مورد بررسی قرار داد؟

هر کدام از دیوایس های شما که به اپل آی دی شما متصل هستند می توانند میزان حجم مصرف شده و میزان حجم باقی مانده اکانت iCloud شما را به شما نشان دهند. در ادامه روش دسترسی به این اطلاعات شرح داده می شود:

ios:

به Settings > iCloud > Storage & Backup بروید. در این قسمت شما می توانید ببینید که چه مقدار از حجم اکانت شما استفاده شده و چقدر خالی باقی مانده است. به خاطر داشته باشید که ممکن است اکانت شما شامل بیش از یک دیوایس شود که در این صورت مجموعه اطلاعاتی که توسط هر کدام از دیوایس های شما به صورت جداگانه ذخیره سازی شده اند روی حجم باقی مانده اکانت iCloud شما تاثیر دارد.



روی Manage Storage تپ کنید تا ببینید هر کدام از دیوایس های شما چه مقدار از حافظه اکانت شما را اشغال کرده اند. همانطور که در تصویر زیر می بینید در این صفحه میزان حجم مصرفی هر سه دیوایس کاربر که به یک اپل آی دی متصل هستند به تفکیک نشان داده شده.



همانطور که در تصویر بالا دیدید، این صفحه شامل دو بخش می شود: Backups و Documents and Data. بخش اول یا بکاپ ها همانطور که گفته شد میزان حجم مصرفی هر کدام از دیوایس های شما را نشان می دهد. در بخش دوم نیز میزان حجم مصرفی هر نرم افزار نصب شده که قابلیت پشتیبانی از iCloud را دارد به شما نشان داده می شود.

OS X:

همین تنظیمات نیز در مک هم قابل دسترسی است فقط کافی است به System Preferences > iCloud مراجعه کنید. البته تفاوت هایی هم نسبت به iOS در مک وجود دارد ولی مشاهده این اطلاعات در مک کار بسیار ساده ای است.



در پنجره ای که عکس آن را در بالا می بینید می توانید ببینید چقدر از اکانت شما باقی مانده است. همین پنل در ویندوز هم در دسترس است با این تفاوت که شما باید خودتان نرم افزار iCloud Control Panel را از وب سایت اپل به صورت جداگانه دانلود کنید و پس از نصب آن نرم افزار قادر هستید میزان حجم مصرفی اکانت خود را در ویندوز نیز بررسی کنید.

اگر میزان خالی حافظه اکانت iCloud شما رو به اتمام بود چطور می توانید بدون خرید حجم اضافه، برای خود حجم خالی تهیه کنید؟

چنانچه اکانت شما در حال پر شدن بود می توانید با حذف کردن اطلاعات غیر ضروری، مقداری از حجم حافظه اکانت خود را برای اطلاعات ضروری تر خالی کنید. به عنوان مثال برای این کار می توانید از بکاپ شدن اطلاعات برخی نرم افزار ها جلوگیری کنید. علاوه بر این می توانید اطلاعات بکاپ شده دیوایس قدیمی خود که دیگر از آن استفاده نمی کنید یا کمتر استفاده می کنید را حذف کنید. در نهایت هم می توانید با پرداخت کمی پول حافظه اکانت خود را گسترش دهید، ولی با کمی دقت می توانید بدون پرداخت هیچ پولی به هدف خود برسید.

بگذارید در ادامه به صورت جداگانه به راه های پیش روی تان بپردازیم:

غیر فعال کردن بکاپ برای برخی نرم افزار های iOS: برخی نرم افزار ها هستند که بدون اینکه شما بدانید اطلاعات نه چندان مهمی را در اکانت شما ذخیره می کنند و در واقع جای اطلاعات مهم تر در اکانت شما را می گیرند. شما می توانید به صورت نرم افزار به نرم افزار بکاپ گرفتن از تمامی این موارد غیر ضروری را غیرفعال کنید.

برای غیرفعال کردن بکاپ برای برخی نرم افزار ها، در دیوایس iOS خود به Settings > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage بروید. حالا در بخش اول یا همان بخش بکاپ ها روی دیوایس مورد نظر خود تپ کنید. مطابق تصویر زیر شما با این کار به پنل بکاپ دیوایس خود منتقل می شوید. موارد جالب زیادی در اینجا وجود دارد که بررسی کنید و حتی تغییرشان دهید.



کلید های اصلی بکاپ های iCloud شما به صورت نرم افزار به نرم افزار در همین جا قرار دارد. با غیرفعال کردن بکاپ هر کدام از نرم افزار های موجود در این صفحه، اطلاعات آن نرم افزار فقط از اکانت iCloud شما حذف می شود ولی در خود دیوایس این اطلاعات باقی خواهند ماند. علاوه بر این از این پس بکاپ گرفتن برای نرم افزاری که کلید آن را در این صفحه خاموش کرده اید غیرفعال باقی خواهد ماند مگر اینکه دوباره کلید آن را به حالت روشن تغییر دهید. طبیعتا پیش از خاموش کردن کلید بکاپ هر نرم افزار اخطاری دریافت می کنید تا دچار اشتباه نشوید و ناخواسته اطلاعات یک نرم افزار را از اکانت خود حذف نکنید.

اگر به صورت روتین عکس های دیوایس خود را با سینک کردن با  iPhoto در مک یا در Dropbox یا هر سرویس دیگری بکاپ می گیرید می توانید با خیال راحت بکاپ گرفتن برای Camera Roll را غیر فعال کنید و با این کار حجم زیادی از اکانت خود را خالی کنید. مجددا لازم به تذکر است که با این کار عکس های شما فقط از اکانت iCloud حذف خواهد شد و در خود دیوایس که عکس ها ذخیره شده اند همچنان دست نخورده باقی خواهند ماند.

توجه داشته باشید که Photo Stream سرویس جداگانه ای است که همانطور که گفته شد جزو حجم مصرفی اکانت iCloud شما محاسبه نمی شود. Photo Stream از Camera Roll جدا است و با این حال شما می توانید بکاپ را برای Photo Stream فعال یا غیر فعال کنید. برای این کار کافی است به Settings > iCloud > Photo Stream بروید.



درست در پایین Photo Stream همانطور که در عکس بالا می بینید، تنظیماتی برای بکاپ Documents & Data وجود دارد. با اینکه می توانید بکاپ را برای این بخش هم غیر فعال کنید اما بهتر است این بخش فعال باقی بماند.

یک مورد دیگر قبل از ادامه دادن این مقاله اینکه همیشه توجه داشته باشید که بکاپ را برای چه مواردی غیر فعال می کنید. هیچ وقت بدون توجه بکاپ ها را غیرفعال نکنید و همواره سعی کنید تا جای ممکن اطلاعات را روی سرویس های دیگر و در جاهای دیگری ذخیره کنید و سپس بکاپ iCloud برای آن مورد را غیر فعال کنید. مثلا محتوای نرم افزارهای مورد نظر خود را در صورت امکان به صورت ایمیل یا PDF در مکانی امن ذخیره کنید یا آنها را در سرویس هایی مثل فیسبوک و فلیکر و اورنوت و… کپی کنید تا در صورت لزوم بتوانید دوباره به آنها دسترسی پیدا کنید.

پاک کردن بکاپ iCloud دیوایسی که دیگر به آن احتیاج ندارید: پس از اینکه یک دیوایس جدید را جایگزین دیوایس قدیمی خود می کنید متوجه می شوید که iCloud همچنان بکاپ دیوایس قبلی را نگه می دارد و جای بکاپ های مهم تر را اشغال می کند. خوشبختانه شما به راحتی می توانید از دست این مشکل خلاص شوید.

به عنوان مثال فرض کنید می خواهید دیوایس قبلی خود را بفروشید و دیوایس جدیدی را جایگزین آن کنید. در این صورت پیش از اینکه دیوایس قدیمی خود را بفروشید حتما مطمئن شوید که یکبار از اطلاعات آن بکاپ گرفته باشید. برای این کار کافی است به Settings > iCloud > Storage & Backup بروید و روی Backup Now تپ کنید. حالا بعد از اینکه دیوایس جدید خود را در دست خود گرفتید پروسه ساده ای را طی می کنید تا از بکاپ دیوایس قبلی خود بر روی دیوایس جدید استفاده کنید. تنها کاری که باید کرد این است که دیوایس جدید را با بکاپ دیوایس قبلی ریستور کنید.


پس از اینکه مطمئن شدید تمامی اطلاعات بر روی دیوایس جدید به درستی منتقل شده اند وقت آن است که بکاپ دیوایس قبلی خود را پاک کنید. برای این کار به پنل Storage & Backup می روید و روی Manage Storage تپ می کنید. حالا روی بکاپ های قدیمی دیوایس مورد نظر خود تپ می کنید و آنها را حذف می کنید. با این کار حجم زیادی از اکانت iCloud شما خالی می شود. ضمنا همیشه به یاد داشته باشید که بهتر است برای هر دیوایس خود یک نام جداگانه انتخاب کنید تا در این مراحل دچار اشتباه نشوید و بکاپ دیوایس دیگری را به اشتباه پاک نکنید.

شناسایی و حذف مجزای پرونده ها و داده هایی که نرم افزار ها روی اکانت iCloud شما ذخیره می کنند: این داده ها فقط مخصوص نرم افزار هایی است که از Documents in the Cloud پشتیبانی می کنند و این ویژگی به شما اجازه می دهد تا داده ها را هم در دیوایس خود و هم در iCloud ذخیره کنید.

این بخش در پنل Manage Storage و بخش Documents & Data در دسترس است. نرم افزارهایی که از این ویژگی پشتیبانی می کنند در این بخش نشان داده می شوند. اگر نرم افزار اجازه دهد، هر پرونده و داده ای که آن نرم افزار روی اکانت شما ذخیره کرده است را می توانید به صورت مجزا مشاهده کنید.

به عنوان مثال اگر مطابق شکل زیر شما روی آیفون خود نرم افزار Scanner Pro را نصب کرده باشید در این بخش با تپ کردن روی آیتم آن نرم افزار می توانید اسکن هایی که با آیفون خود انجام داده اید را ببینید. این فایل ها در سه بخش نگه داری می شوند: روی دیوایس شما، روی اکانت iCloud شما و جزئی از بکاپ دیوایس شما که این بکاپ هم خودش در iCloud ذخیره می شود. همانطور که می بینید با تپ کردن روی Edit می توانید هر کدام از فایل ها را حذف کنید. با این حال اغلب اوقات این کار از طریق خود نرم افزار هم می تواند صورت بگیرد. علاوه براین همیشه توجه داشته باشید که قبل از حذف کردن، فایل ها را در حافظه دیگری مثل Dropbox ذخیره کرده باشید تا اگر دوباره نیازی به آنها داشتید بتوانید آنها را برگردانید.


مهم نیست حجم این فایل ها چقدر باشد، مهم آن است که بتوانید اطلاعات غیر مفید را از اکانت خود حذف کنید. حتی اگر این اطلاعات حجم بسیار کمی داشته باشند در مجموع می توانند حجم قابل توجهی از اکانت شما را خالی کنند. پس به کوچکترین موارد هم توجه داشته باشید.


ایمیل های iCloud خود را مرتب کنید: همه کاربرانی که یک اکانت iCloud دارند، یک ایمیل مخصوص هم در اختیارشان قرار داده می شود. در حال حاضر اکانت ایمیل شما پسوند iCloud.com@ را دارد اما اگر از کاربرهای کمی قدیمی تر باشید می توانید از پسوند me.com هم استفاده کنید و حتی اگر قدیمی تر از این هم باشید می توانید از پسوند mac.com استفاده کنید.

همانطور که مشخص است ایمیل های iCloud شما هم بخشی از حافظه اکانت شما را به خود اختصاص می دهند. بنابراین بهتر است هر از گاهی به ایمیل های اکانت خود سر و سامان دهید و ایمیل های نه چندان مهم را پاک کنید.

افزایش طرح اشتراک iCloud: اگر همچنان به دنبال حافظه بیشتر برای اکانت iCloud خود بودید و البته امکان خرید یکی از طرح های افزایش حافظه اکانت را دارید می توانید به سادگی با پرداخت مبلغی معین به صورت سالانه حجم بیشتری را خریداری نمایید. در iOS باید Settings > iCloud > Manage بروید و Change Storage Plan را انتخاب کنید و طرح مورد نظر خود را خریداری کنید.

در OS X نیز کافی است به System Preferences > iCloud بروید و با کلیک بر روی Change Storage Plan مثل روشی که در iOS استفاده کردید یک طرح مناسب برای خود بخرید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: برچسب‌ها: چطور حافظه iCloud خود را مدیریت کنیم [ راهنمای OS X + iOS ],

عاشقانه قالب وبلاگ

قالب بلاگفا

قالب وبلاگ

purchase vpn

بازی اندروید